S’organitzen les primeres Jornades de Formació Socialista

10/03/2023

Entre el 20 i el 30 de març se celebraran les primeres Jornades de Formació del Moviment Socialista en construcció als Països Catalans. Aquestes jornades responen a l'objectiu de comprendre la realitat per poder transformar-la, és a dir, a l'establiment d'un marc d'anàlisi envers la situació actual del jovent treballador a les universitats: un espai on també es desenvolupa la lluita de classes.

El contingut de les ponències se centrarà en la crítica a la forma que pren l'educació en el sistema capitalista, donat el fals caràcter neutral dels continguts que s'hi imparteixen i donada l'expulsió de la classe treballadora d'aquesta.

La programació definitiva de les ponències es farà pública la setmana vinent, tot i així ja es poden conèixer alguns continguts: la possibilitat actual de la revolució, la crítica a l’educació lliure o una entrevista a Ikasle Abertzaleak, poden ser petits exemples. Amb la programació també es comunicaran els horaris i les ubicacions concretes, i no serà necessària la inscripció prèvia per poder assistir-hi.