Seminaris de Formació Socialista a Mallorca

06/06/2024
Image
Durant els mesos d'estiu, Bastida organitza una sèrie de seminaris a Mallorca amb "l'objectiu sempre present d'augmentar les nostres capacitats tant estratègiques com organitzatives". Com comenten a les seves xarxes socials, Bastida planteja aquesta iniciativa, sota el nom de “Seminaris de Formació Socialista”, com un espai que no es limita a la teoria, sinó que es basarà en un balanç de les experiències militants passades i projectarà vies actualitzades per incidir en la lluita de classes al territori. En aquest sentit, la preparació i l'exposició final dels seminaris inclouran una anàlisi crítica de les diverses experiències de lluita a Mallorca, abordant les limitacions trobades fins ara i explorant maneres de superar-les.

El programa dels seminaris inclou diverses xerrades. Al juny, el focus estarà en l'àmbit de l'habitatge amb una formació sota el títol "Habitatge universal, gratuït i de qualitat: proposta per la intervenció al front d'habitatge". Al juliol, s'abordarà "La qüestió nacional: limitacions del sobiranisme a Mallorca". Finalment, a l'agost, la formació es titularà "Organitzem l'autodefensa socialista: davant dels atacs responem com a classe".

Bastida anima a participar a totes les persones interessades a fer una crítica honesta de les experiències de lluita per poder superar-les, així com aquelles "interessades a creure que la revolució és possible." Pròximament, es faran públiques les dates, hores i ubicacions del primer seminari.
Image