El Moviment Socialista avança a les comarques centrals del País Valencià

05/05/2024
En les darreres setmanes l'Organització Juvenil Socialista del País Valencià (OJS) ha dut a terme actes de presentació de la seua campanya política "contra l'auge reaccionari, responguem com a classe" a diverses localitats de les comarques centrals del País Valencià. El 24 d'abril, l'anunci del naixement d'un nou nucli de l'OJS a la localitat d'Alcoi va donar el tret d'eixida, evidenciant l'avanç de les tesis socialistes entre el jovent treballador del País Valencià.
 
 
Pel que fa a la comarca de la Marina Alta, el passat, 26 d'abril, es va fer una presentació a Pego conjuntament amb el Grup de Suport dels Encausats de Pego. El proper dissabte 11 de maig es farà la presentació a la Safor, concretament a La Font d'en Carròs a les 19h en el Centre Polivalent. Amb aquests actes l'organització juvenil ha situat la necessitat de rearmar políticament el proletariat davant l'actual gir reaccionari de l'Estat i l'esgotament del projecte socialdemòcrata, i senta les bases per al desenvolupament polític del Moviment Socialista a aquestes dues comarques.
 
 
A la comarca de l'Alcoià, d'altra banda, el nou nucli de l'OJS a la seua capital declarava a xarxes que "ja ens hem cansat de solucions que no arriben. Ens neguem a la desesperança. Hui les joves trenquem amb les promeses buides dels polítics professionals. Enfrontem els monstres que divideixen la nostra classe". A més a més, Guillem, portaveu del nou nucli, ens resumia els passos a seguir per l'organització: "La nostra intenció és tornar a articular el nostre poder de classe a escala internacional, i hui Alcoi i les comarques dels voltants estan dins d’eixe camí".
 
Com a primer acte de l'OJS Alcoi, es durà a terme la presentació del nucli el dia 10 a les 19h al local de la CGT d'Alcoi (c/Sant Domènech 6, baix).