Skip to main content
Un mitjà per la lluita de classes

Multitudinària concentració en rebuig de l’agressió feixista contra La Cosa Nostra



10 de març de 2024

La Cosa Nostra va convocar dissabte, 9 de març, unes cinc-centes persones per denunciar l’agressió patida pel col·lectiu antifeixista el passat dissabte dos de març que va acabar amb desenes de ferits i una persona a l’UCI. La concentració es va desenvolupar sense incidents.

Els organitzadors van llegir un manifest davant els assistents en què assenyalaven a Antonio Ortolà, regidor de Vox a Castelló, com a màxim responsable dels fets. El polític té relació personal amb l’extrema dreta de la ciutat, fins i tot, havent fet en moltes ocasions d’advocat particular de feixistes. A més, La Cosa Nostra va apuntar que la policia local va actuar en col·laboració amb els agressors, deixant-los fugir sense problemes i, en tot cas, assetjant els antifeixistes que es defensaven legítimament de l’atac.
L’Organització Juvenil Socialista (OJS) del País Valencià ahir al mati va publicat un vídeo a les seves xarxes socials en solidaritat amb La Cosa Nostra. Les joves socialistes situen aquesta agressió feixista dins el context d’auge reaccionari generalitzat a tots els nivells de la societat. «No podem conformar-nos en una denúncia en abstracte del feixisme» han sentenciat. Així doncs, l’OJS fa una crida a l’organització del proletariat en torn una estratègia socialista per tal de confrontar les causes últimes del feixisme, és a dir, el capital.


Contingut relacionat