Skip to main content
Un mitjà per la lluita de classes

Milers de persones es manifesten contra la neteja ètnica del poble palestí en diverses ciutats



19 d’octubre de 2023

Milers de persones s’han manifestat aquest dimecres 18 d’octubre a diverses ciutats del territori en suport del poble palestí davant la neteja ètnica que està duent a terme l’Estat d’Israel. A Barcelona, on s’han aplegat més de 3.000 persones, la protesta s’ha dut a terme al passeig de Gràcia. Els manifestants, que han començat  a aplegar-se una mica abans de les vuit del vespre, s’han aturat davant la seu de la Unió Europea en rebuig a la seva complicitat amb el règim israelià, cridant lemes com “Boicot a Israel”. 

També a les ciutats de Palma, Tarragona, Xàtiva, Alcoi, Vilanova i la Geltrú, Berga, Olot, la Bisbal d’Empordà, entre d’altres, s’han dut a terme concentracions a favor del poble palestí. Entre els manifestants s’han vist onejar banderes palestines i s’han pogut escoltar lemes com “Aturem el genocidi a Palestina”

Per aquest dijous està previst que també hi hagi concentracions a Cerdanyola del Vallès i a Rubí, i una altra a Lleida per a demà divendres. A més a més, el pròxim dissabte 21 d’octubre a Barcelona hi ha convocada una manifestació unitària que començarà a les 18.00 hores sota el lema “Aturem el genocidi a Palestina, prou comerç d’armes amb Israel”.


Contingut relacionat