Trobades al Camp i al Vallès Oriental una setmana abans de l'acte central de Gènesi a Barcelona

26/06/2023
El diumenge 25 van tenir lloc les trobades de joves del Camp i del Vallès Oriental, culminant així els processos de trobada, primer temàtics i després territorials, que confluiran en l'acte central de Gènesi que tindrà lloc el dissabte 1 de juliol a Barcelona.

A Granollers les activitats, malgrat els intents de veto realitzats per l'Ajuntament la setmana prèvia, van començar des del matí i van durar fins al vespre. A primera hora i amb una gran afluència va haver-hi una xerrada al voltant de la problemàtica juvenil i la institució educativa, seguida per un taller de boxa i defensa personal i un dinar. Les activitats de la tarda van començar amb la realització d'un mural i d'un taller d'estampació que va ser seguit d'una xerrada sobre l'art i la cultura des de la perspectiva socialistes. Per tancar la jornada es va dur a terme un breu acte polític i posteriorment hi hagué espai per a concerts.

A Tarragona les activitats van començar a la tarda amb una taula rodona on es va abordar la problemàtica juvenil des de diferents àmbits i perspectives, posteriorment es va presentar el que és Gènesi i es van tancar les trobades amb una presentació de les Jornades Culturals en les quals s'està treballant.

Aquestes dues trobades, així com la resta de trobades territorials i temàtiques que s'han fet en les últimes setmanes, com també els mesos de treball militant que s'han desenvolupat al llarg del curs culminaran aquest dissabte 1 de juliol a l'acte central de Gènesi que tindrà lloc al llarg del dia a la Nau Bostik. Amb una programació extensa que inclou ponències i xerrades, una exhibició d'esports de contacte, dinar, un acte polític, una representació teatral i concerts es pretén avançar cap a organitzar el jovent proletari en el marc estratègic del Procés Socialista.