Presentem Prisma, el primer format audiovisual d'Horitzó Socialista

17/01/202
Ahir fèiem públic Prisma, el primer format audiovisual d'Horitzó Socialista. El programa, presentat per la Natàlia Ciurana, pretén a través d'entrevistes a persones, conegudes o no, extreure reflexions i experiències rellevants per tal de comprendre i actuar davant les condicions de vida i el món al que ens enfrontem el jovent treballador.

Sis mesos després de la presentació d’Horitzó Socialista, l'òrgan de difusió i reflexió del jovent treballador als Països Catalans, fem una passa més respecte a l'objectiu que ens plantejàvem al primer article publicat:

la necessitat d’assegurar la independència ideològica, estratègica i organitzativa de la nostra classe com a únic camí per a construir el socialisme. Quan parlem d’independència ideològica, ens referim a superar la influència de la ideologia burgesa que naturalitza el domini polític i que ens lliga al sentit comú hegemònic actual i, per tant, als marcs de la política burgesa.

El jovent treballador som conscients que si no comprenem i narrem per nosaltres mateixos les nostres condicions de vida marcades per l'explotació, el domini i l'opressió no serem capaços de superar la naturalització de la barbàrie a la qual ens aboca el domini burgès. I és que Prisma vol ser un artefacte més en la lluita cultural, que el Moviment Socialista -en construcció- als Països Catalans es planteja com a indispensable per avançar en la extensió de l'organització independent del proletariat i de la hegemonització del comunisme com a alternativa a la crisi capitalista.
És per això que avancem cap a construir un mitjà de comunicació amb la nostra força, amb la nostra veu i amb la nostra classe organitzada.

Properament, la primera entrevista.