Neix Creba Socialista a Galiza

20/03/2024
Image
El passat dilluns 18, es feia pública a través de xarxes socials Creba Socialista. Un espai que es defineix com a "Espai de trobada, debat i formació de militants amb voluntat socialista a Galiza". Aquest espai realitzarà la seva presentació el 27 d'abril a Compostela.

Sota el lema Rachar co vello mundo (Trencar amb el vell món), aquesta organització pretén aterrar les tesis socialistes a Galiza per tal d'avançar en la construcció de la independència política, per "organitzar el futur socialista".

Creba, se suma a tot un seguit d'espais i organitzacions que s'han presentat les darreres setmanes sota el marc estratègic del Procés Socialista. La presentació de CJS que en els propers mesos es presentaran a diferents territoris de l'Estat Espanyol, treballant "per construir una gran organització política que sigui un referent per als joves treballadors" o la presentació de Bastida a Mallorca com al referent polític per a l'articulació de l'organització independent del proletariat a l'illa, en són exemple.