L'Organització Juvenil Socialista de Catalunya presenta les seves propostes al Gironès i al Tarragonès

13/11/2023
Image
Des del passat mes d'octubre l'Organització Juvenil Socialista de Catalunya ha estat duent a terme les presentacions dels diferents nuclis del territori. Aquest diumenge ha estat el torn a Girona (Gironès), on una cinquantena de joves s'han apropat al Parc de la Devesa per escoltar les tesis socialistes. En un apunt a la xarxa social X, el nucli gironí de l'OJS ha indicat que l'acte ha consistit en explicar visió del Moviment Socialista sobre la realitat actual i les línies d'actuació que es duran a terme en el territori: "Hem exposat que ens cal organitzar els conflictes que ens travessen dia a dia com a classe per tal d'augmentar les nostres forces i capacitats, per er avançar el Procés Socialista". La jornada també ha comptat amb un torneig de futbol i un dinar popular que ha començat al voltant de les 14.00 hores.

També el passat 4 de novembre es va donar a conèixer la proposta de l'OJS al Tarragonès. A la plaça dels Natzarens de Tarragona fins a 70 persones van assistir a l'acte en el qual es van exposar les tesis socialistes: "Com a comunistes aspirem a organitzar la totalitat de la classe treballadora. La subjectivitat juvenil ocupa un paper central en l’articulació del proletariat com a mà d’obra devaluada", van afirmar les militants que van dur a terme la seva presentació. Tot seguit, els ritmes dels grups 'Fòrum' i 'Castik' van tancar la jornada.

Properes presentacions

Les properes presentacions de l'Organització Juvenil Socialista de Catalunya són les programades a Mollet del Vallès i a Mataró. En el cas de la ciutat del Vallès Oriental Baix Montseny, l'acte es durà a terme el proper 18 de novembre a Mollet del Vallès. El tret de sortida el donaran les ponències 'Anàlisi de conjuntura' i 'Reptes i proposta de l'Organització de la joventut treballadora' a les 11.00 hores a la plaça Joan Miró. Tot seguit, hi haurà un recital i acte polític i, finalment, al carrer Santa Bàrbara número 5 es faran un seguit de concerts. 

L'endemà, a les 11.30 hores del diumenge 19 de novembre, al carrer Santa Rita número 1 de Mataró hi haurà la presentació del nucli del Maresme, seguida per un dinar popular i concerts a confirmar.