L'OJS interromp diversos plens de districte a Barcelona per denunciar "el circ de la política burgesa"

28/03/2024
Image
La militància de diferents nuclis de l'Organització Juvenil Socialista de Catalunya (OJS) durant les darreres setmanes ha assistit als plens del seu districte per advertir els polítics professionals de les conseqüències de les seves polítiques. Segons ha afirmat l'organització juvenil aquest matí a un vídeo publicat a les seves xarxes socials "tots els polítics professionals, de dreta a esquerra, acaben sent gestors de la nostra misèria".

L'OJS amb aquestes accions, emmarcades dins la seva campanya "contra els atacs d'empresaris i polítics", ha aconseguit aturar els plens de districte de Ciutat Vella, Eixample, Sant Martí, Gràcia, Sant Andreu, les Corts, Nou Barris i, també, un acte on Jaume Collboni intervenia a favor de la salut mental. Les interrupcions han posat sobre la taula que els polítics professionals "són còmplices, per activa o per passiva, que la classe treballadora haguem de viure com ho fem, servint a una classe política que només pot garantir la seva existència en base a la nostra explotació".

"La seva política, la política burgesa, té uns interessos clars. I no són els nostres" han sentenciat les joves socialistes. D'aquesta forma, l'organització juvenil del Moviment Socialista a Catalunya es desmarca dels instruments de govern de la burgesia i delimita el marc estratègic de la seva activitat: la independència política del proletariat.
Image