Skip to main content
Un mitjà per la lluita de classes

Comença la Trobada de Joves Socialistes



22 de juny de 2024

Ahir a la tarda va començar la Trobada de Joves Socialistes a Sant Celoni. Aquest esdeveniment  suposa el tancament d’un curs que es va iniciar amb la presentació de l’OJS el dia 26 de setembre i que ha suposat el naixement del Moviment Socialista a Catalunya. La trobada compta amb la presència de centenars de joves i s’hi faran tallers, concerts, xerrades, torneig de futbol, etc.

La tarda de divendres es va inaugurar amb un taller de grafiti i va continuar amb un seminari d’MMA amb el lluitador professional Abner Lloveras. Finalment, el dia es va tancar amb una actuació de la Magrana cel Cor Popular de Ciutat Vella i una vetllada d’arts marcials.

Aquest matí s’estan fent les primeres ponències de la trobada. Aquestes, sota el nom de “Derrota, guerra i crisi: naufragi d’una època i alternativa revolucionària” i “Fugir del vell món: fer de la ruptura generacional ruptura comunista”, intentaran situar el context històric i polític en què se situa l’estratègia socialista.

A la tarda tindrà lloc el torneig de futbol, seguit per un Prisma gravat en directe amb les companyes del Euskal Herriko Kontseilu Sozialista. El dia conclourà amb concerts de Lamiae, Kinglionbby, Lil Russia, Nerve Agent, Santa Salut i Via Zamboni Dj Set.

La trobada acabarà demà al migdia amb una última xerrada on es situaran les tasques actuals de la militància socialista i finalment es tancarà amb un acte polític.

OJS

Contingut relacionat