Skip to main content
Un mitjà per la lluita de classes

L’OJS de Catalunya anuncia el contingut de les Jornades de Formació Socialista d’enguany



19 d’abril de 2024

L’Organització Juvenil Socialista de Catalunya (OJS) ha anunciat aquesta setmana el contingut de les Jornades de Formació Socialista que tindran lloc els dies 6, 7 i 8 de maig a diverses universitats de Catalunya. L’objectiu d’aquestes jornades, segons han explicat les joves socialistes, és la difusió, crítica i millora de la seva estratègia.

“Profunditzar en l’anàlisi i l’estudi ha sigut i continua sent l’eina que ens permet a la classe treballadora organitzada dissenyar l’estratègia que ens permeti avançar en cada pas” ha afirmat l’OJS a un vídeo publicat a les seves xarxes socials. D’aquesta manera, l’organització juvenil del Moviment Socialista a Catalunya aprofundeix en el seu compromís amb la formació ideològica i l’aprofundiment teòric, condicions indispensables per a la independència política del proletariat.

Les jornades començaran el 6 de maig al campus Raval de la UB amb una xerrada anomenada “Moviments socials, classe mitjana i el límit de la reforma: la necessitat de l’actualització del projecte comunista”, seguida d’una altra a la UdG sobre la qüestió nacional i el final de l’anterior cicle polític. L’endemà, el 7 de maig, hi haurà una ponència a la UB Diagonal sobre la guerra i una altra a Lleida sobre la crisi capitalista i la farsa de la política burgesa. Les jornades conclouran el 8 de maig a la UAB amb una xerrada sobre el reforçament autoritari de l’Estat i l’actualitat de la revolució.

OJS

Contingut relacionat