Skip to main content
Un mitjà per la lluita de classes

Denuncien un desnonament de la Policia Local de Girona sense previ avís ni alternativa



23 de gener de 2024

El passat divendres 19, al voltant de les 18 h de la tarda la Policia Local de Girona desnonava 5 joves sense alternativa residencial d’un bloc de pisos, sense previ avís. En aquesta actuació el cos policial que es troba sota les ordres de l’Ajuntament de la ciutat, al·legava que el desnonament es produïa perquè aquest edifici era “propietat de l’Ajuntament”.

Ahir dilluns l’Organització Juvenil Socialista (OJS) de Girona denunciava aquesta actuació a través d’un vídeo difós a xarxes socials.

En aquesta mateixa denúncia, també assenyalaven la situació de desbordament en la que es troben els serveis públics i que el govern de la ciutat liderat per Guanyem Girona en coalició amb ERC i Junts, malgrat el caràcter suposadament progressista de les seves polítiques, es troba incapaç de frenar la misèria capitalista.

Aquest desnonament es suma a la situació cada cop més problemàtica d’accés a l’habitatge del conjunt de la classe treballadora. Una situació especialment aguditzada per al proletariat migrant.

L’OJS crida a l’organització del jovent de classe treballadora davant d’aquests fets que considera “atacs de polítics i empresaris”, apuntant que sota el capitalisme i el govern de la socialdemocràcia, mai es podrà acabar amb la crisi residencial ni la misèria de la classe treballadora.


Contingut relacionat