Skip to main content
Un mitjà per la lluita de classes

El Casal Popular del Cabanyal ‘El Clot’ avança en el seu finançament per a la rehabilitació de l’espai



8 de novembre de 2023

Al barri del Cabanyal, a València, hi ha en construcció un nou espai sota control popular. Es tracta del Casal Popular ‘El Clot’, un projecte que albergarà diferents estructures populars com una xarxa d’aliments, un gimnàs i una escoleta. També s’hi trobaran altres iniciatives “encaminades a donar suport i fer créixer una comunitat en lluita”, convertint-se així en una seu per a la classe treballadora del barri. 

L’espai per a dur-les a terme, ubicat al carrer de la Mediterrània 39, però, necessita una rehabilitació degut a les condicions físiques en les quals es troba. Per això, el passat 2 d’octubre es va impulsar una campanya de micromecenatge per tal d’emprendre les obres necessàries per a engegar els diferents projectes.

Des d’aleshores s’han obtingut fins a 9.600 euros a partir de les donacions de 258 persones. Aquests diners, segons expliquen a la descripció del web des d’on s’hi poden fer arribar les aportacions, es destinaran a la renovació de les bigues, la contractació d’obrers i arquitectes, la renovació de la instal·lació elèctrica i dels banys, la instal·lació d’una cuina, així com a finançar els diferents materials necessaris per a cada una de les estructures que acollirà. L’objectiu de la campanya de ‘goteo’ és arribar als 16.000 euros que es necessiten per a dur a terme les renovacions de forma òptima.


Contingut relacionat