Skip to main content
Un mitjà per la lluita de classes

Presentem Prisma, el primer format audiovisual d’Horitzó Socialista



16 de gener de 2023

Ahir fèiem públic Prisma, el primer format audiovisual d’Horitzó Socialista. El programa, presentat per la Natàlia Ciurana, pretén a través d’entrevistes a persones, conegudes o no, extreure reflexions i experiències rellevants per tal de comprendre i actuar davant les condicions de vida i el món al que ens enfrontem el jovent treballador.

Sis mesos després de la presentació d’Horitzó Socialista, l’òrgan de difusió i reflexió del jovent treballador als Països Catalans, fem una passa més respecte a l’objectiu que ens plantejàvem al primer article publicat:

la necessitat d’assegurar la independència ideològica, estratègica i organitzativa de la nostra classe com a únic camí per a construir el socialisme. Quan parlem d’independència ideològica, ens referim a superar la influència de la ideologia burgesa que naturalitza el domini polític i que ens lliga al sentit comú hegemònic actual i, per tant, als marcs de la política burgesa.

El jovent treballador som conscients que si no comprenem i narrem per nosaltres mateixos les nostres condicions de vida marcades per l’explotació, el domini i l’opressió no serem capaços de superar la naturalització de la barbàrie a la qual ens aboca el domini burgès. I és que Prisma vol ser un artefacte més en la lluita cultural, que el Moviment Socialista -en construcció- als Països Catalans es planteja com a indispensable per avançar en la extensió de l’organització independent del proletariat i de la hegemonització del comunisme com a alternativa a la crisi capitalista.
És per això que avancem cap a construir un mitjà de comunicació amb la nostra força, amb la nostra veu i amb la nostra classe organitzada.

Properament, la primera entrevista.


Contingut relacionat